Marinoituja sieniä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marinoituja sieniä

Kantarellit marinoidaan neilikalla maustetussa liemessä.

13.8.2003 11:22

Ainekset

  • 1 kg

    kantarelleja

  • n.6 dl

    vettä

  • 2 dl

    väkiviinaetikkaa

  • 2

    keltasipulia

  • 1 dl

    sokeria

  • suolaa ja pippuria

  • maustepippuria

  • 3

    kuivattua neilikkaa

  • 1

    tähtianis

Valmistusohjeet

  1. Puhdista sienet ja leikkaa sipuli renkaiksi. Laita ne purkkiin. Mittaa muut ainekset kattilaan ja kiehauta liemi. Kaada liemi sienten päälle ja sulje purkki tiiviisti ja anna sienten marinoitua vähintään yön yli. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit