Marinoitua kukkakaalia ja fenkolia

Marinoitua kukkakaalia ja fenkolia voit tarjoilla kesäruokien lisukkeena.

Ainekset

Kukkakaali:
2
pientä kukkakaalia
2
sipulia
2 dl
väkiviinaetikkaa
3 dl
vettä
1,5 dl
sokeria
suolaa
valkopippuria
1
kanelitanko
1,5 tl
sinapinsiemeniä
Fenkoli:
3
fenkolia
2
valkosipulinkynttä viipaleina
1
iso sipuli
Liemi kuten edellä

Valmistusohjeet

  1. Kukkakaali:
    Leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi ja suikaloi sipuli. Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja kaada vihannesten päälle lasipurkkiin. Sulje purkki ja anna kasvisten marinoitua.

  2. Fenkoli:
    Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja sipuli renkaiksi. Valmista kuten edellä.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää