Täytetyt tomaatit

Tomaatit täytetään valkosipulisella leipätäytteellä.

Ainekset

8
tomaattia
1
valkosipulinkynsi
1 viipale
vaaleaa maalaisleipää
muutama
musta kiveton oliivi
tuoretta basilikaa hienonnettuna
suolaa ja pippuria
voita
2 rkl
parmesanraastetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tomaateista hattu pois ja koverra niistä sisus lusikalla. Valuta sisusta lävikössä. Paahda leipäviipale ja hienonna se terävällä veitsellä tai tehosekoittimessa muruksi. Hienonna oliivit ja basilika.
  2. Sekoita kulhossa kaikki aineet ja lisää nokare voita. Täytä tomaatit massalla ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa n. 8-10 minuuttia.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää