Täytetyt tomaatit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt tomaatit

Tomaatit täytetään valkosipulisella leipätäytteellä.

18.8.2003 11:27

Ainekset

  • 8

    tomaattia

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 1 viipale

    vaaleaa maalaisleipää

  • muutama

    musta kiveton oliivi

  • tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • suolaa ja pippuria

  • voita

  • 2 rkl

    parmesanraastetta

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa tomaateista hattu pois ja koverra niistä sisus lusikalla. Valuta sisusta lävikössä. Paahda leipäviipale ja hienonna se terävällä veitsellä tai tehosekoittimessa muruksi. Hienonna oliivit ja basilika.

  2. Sekoita kulhossa kaikki aineet ja lisää nokare voita. Täytä tomaatit massalla ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa n. 8-10 minuuttia. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit