Itse tehty viili ja jogurtti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Itse tehty viili ja jogurtti

Itse tehty viili ja jogurtti tarjotaan tuoreilla marjoilla höystettynä.

27.8.2003 14:33

Ainekset

  • <b>Viili:</b>

  • 1 prk

    viiliä

  • 1 l

    kulutusmaitoa

  • <b>Jogurtti:</b>

  • 1 prk

    maustamatonta jogurttia (2dl)

  • 1 l

    kulutusmaitoa

Valmistusohjeet

  1. <b>Viili: </b> Jaa viili kuppeihin. Kaada päälle maito, sekoita vähän. Peitä kulhot ja jätä huoneenlämpöön 1 - 1 1/2 vrk:n ajaksi. Jäähdytä valmis viili ennen tarjoilua jääkaapissa. Älä tee viiliä helteellä tai ukonilmalla!

  2. <b>Jogurtti: </b> Kuumenna maito kiehuvaksi. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Vatkaa jogurtti maidon joukkoon. Peitä kattila ja jätä huoneenlämpöön n. 8 tunniksi. Siirrä jogurtti säilytysastiaan ja laita jääkaappiin. Jogurtti säilyy jääkaapissa viikon verran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit