Pikaminestrone

Pikaminestrone on näppärä arkiruoka.

Ainekset

1 kpl
laakerinlehti
1 kpl
sipuli
pala
selleriä
2 rkl
öljyä
175 g
palvinkinkkua
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
kesäkurpitsa
1 dl
pientä pastaa
1 tlk
säilyketomaatteja
1 prk
papuja
suolaa ja mustapippuria
persiljaa
(pinnalle parmesanraastetta)

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta n. litra vettä laakerinlehden kanssa. Hienonna sipuli ja selleri. Kuullota niitä öljyssä. Kuutioi kinkku ja hienonna valkosipuli. Lisää ne pannulle vihannesten joukkoon. Hauduta hetki kannen alla.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää ne suoraan kiehuvaan veteen. Lisää myös pasta sekä hieman suolaa. Valuta tölkkitomaateista mehu ja lisää se kiehuvaan keittoon. Lisää myös paloitellut tomaatit keittoon.
  3. Lisää keittoon myös pavut liemineen sekä paistinpannulta kinkku ja kasvikset. Kiehauta ja hauduta n. 4 min. Poista laakerinlehti, tarkista maku. Tarjoile hienonnetun persiljan ja juustoraasteen kera.

Kommentit

    Näytä lisää