Pikaminestrone - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pikaminestrone

Pikaminestrone on näppärä arkiruoka.

27.8.2003 16:00

Ainekset

  • 1 kpl

    laakerinlehti

  • 1 kpl

    sipuli

  • pala

    selleriä

  • 2 rkl

    öljyä

  • 175 g

    palvinkinkkua

  • 1 kpl

    valkosipulinkynsi

  • 1 kpl

    kesäkurpitsa

  • 1 dl

    pientä pastaa

  • 1 tlk

    säilyketomaatteja

  • 1 prk

    papuja

  • suolaa ja mustapippuria

  • persiljaa

  • (pinnalle parmesanraastetta)

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta n. litra vettä laakerinlehden kanssa. Hienonna sipuli ja selleri. Kuullota niitä öljyssä. Kuutioi kinkku ja hienonna valkosipuli. Lisää ne pannulle vihannesten joukkoon. Hauduta hetki kannen alla.

  2. Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja lisää ne suoraan kiehuvaan veteen. Lisää myös pasta sekä hieman suolaa. Valuta tölkkitomaateista mehu ja lisää se kiehuvaan keittoon. Lisää myös paloitellut tomaatit keittoon.

  3. Lisää keittoon myös pavut liemineen sekä paistinpannulta kinkku ja kasvikset. Kiehauta ja hauduta n. 4 min. Poista laakerinlehti, tarkista maku. Tarjoile hienonnetun persiljan ja juustoraasteen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit