Makkarakeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkarakeitto

Makkarakeittoon voit käyttää haluamiasi vihanneksia.

27.8.2003 16:03

Ainekset

  • 1/2

    lenkkimakkara

  • 1 kpl

    liha- tai kasvisliemikuutio

  • 1 l

    vettä

  • 1 kpl

    sipuli

  • pala

    selleriä

  • pala

    palsternakkaa

  • 1 kpl

    porkkana

  • (tai 1-2 pussia keittojuureksia pakastealtaasta)

  • 4 kpl

    perunaa

  • 2 kpl

    valkosipulinkynttä puristettuna

  • suolaa ja pippuria

  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko vihannekset. Lorauta öljyä kattilan kattilan pohjalle. Kuullota siinä ensin hetki sipulia. Lisää selleri, palsternakka, porkkana ja perunat. Pyöräytä pari kertaa. Lisää vettä niin, että juurekset peittyvät. Laita joukkoon lihaliemikuutio sekä puristetut valkosipulinkynnet.

  2. Keitä juurekset kypsiksi. Leikkaa sillä aikaa makkara palasiksi. Lisää makkarapalat keittoon, kiehauta, tarkista maku. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit