Juusto-hedelmäsalaatti

Vesimeloni raikastaa juustosalaatin.

Ainekset

4 kpl
päärynää
200 g
juustoa pieninä kuutioina (esim. emmental, gouda tai kermajuustoa)
1 kpl
kurkku
1 dl
pähkinärouhetta
pala
vesimelonia
3 ruukkua
erilaisia salaatteja
1/2 pkt
paahtoleipää
Kastike:
1 dl
öljyä
1
sitruunan mehu
1 rkl
sokeria
suolaa ja pippuria
1/2
punainen chili hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi päärynät, kuutioi myös kurkku, vesimeloni ja juusto.
  2. Anna makujen tasaantua hetki ja valmista sillä aikaa krutongit. Leikkaa paahtoleivistä reunat ja kuutioi ne. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda niitä 200C uunissa 5-10 minuuttia. Älä anna palaa.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja yhdistä edellisiin. Lisää myös pähkinärouhe. Revi salaatit reiluiksi paloiksi. Asettele salaatit kulhon pohjalle ja reunoille, kaada keskelle muut ainekset. Viimeistele krutongeilla.

Kommentit

    Näytä lisää