Kanakermapasta

Kanakermapasta vie isommankin nälän.

Ainekset

400 g
hunajamarinoituja kanan fileesuikaleita
2 rkl
sweet chili -kastiketta
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punasipuli
reilusti tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria
pastaa (esim. penne)
1 prk
ranskankermaa
parmesan-raastetta (tai muuta juustoraastetta)

Valmistusohjeet

  1. Sekoita hunajamarinoituihin fileesuikaleihin sweet chili -kastike ja puristetut valkosipulinkynnet. Anna maustua jääkaapissa tiiviissä pussissa tunnin verran.
  2. Silppua sipuli ja hienonna basilika. Laita pastavesi kiehumaan. Kuumenna pannu, lorauta siihen vähän öljyä ja kuullota sipuli. Lisää kanapalat ja kypsennä. Mausta kanapalat suolalla ja pippurilla ja lisää joukkoon ranskankerma ja basilika.
  3. Keitä pasta. Sekoita kastike keitetyn pastan joukkoon. Koristele annokset basilikanlehdellä.

Kommentit

    Näytä lisää