Inkivääri-kurpitsakeitto

Chili tuo hyvän säväyksen inkivääri-kurpitsakeittoon.

28.8.2003 15:52

Ainekset

  • 800 g

    kurpitsaa (sitä suurta ja oranssia)

  • 2

    sipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2

    omenaa

  • öljyä

  • 1 l

    kasvislientä

  • 1-2 tl

    tuoretta chiliä pilkottuna

  • 1-2 tl

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1 rkl

    sitruunan mehua

  • suolaa ja pippuria

  • 1 dl

    kermaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori kurpitsa, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Kuori sipulit ja omenat ja leikkaa ne myös lohkoiksi. Kuullota kasviksia hetki öljyssä. Lisää raastettu inkivääri ja silputtu chili sekä sitruunamehu.

  2. Lisää kasvislientä niin, että kasvikset peittyvät. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Soseuta keitto, lisää kerma, kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit