Minestronekeitto à la Hans Välimäki

Minestronekeitto on helppo ja nopea arkiruoka.

2.9.2003 15:02

Ainekset

  • 1 dl

    valkoisia papuja keitettyinä

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    porkkana

  • 1

    sipuli

  • 2

    sellerin vartta

  • 1,5 l

    lihalientä tai kasvislientä

  • 2

    laakerinlehteä

  • 100 g

    vihreitä papuja

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1/2

    kukkakaali

  • 1 dl

    kypsää pientä makaronia

  • 1

    pieni kesäkurpitsa

  • 2

    tomaattia

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • tuoretta basilikaa ja persiljaa

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää porkkana, palsternakka, selleri sekä sipulit pieninä kuutioina. Kuullota, lisää tomaattipyre ja kaada päälle liemi. Mausta laakerinlehdillä ja suolalla sekä pippurilla.

  2. Hauduta 10-15 minuuttia ja lisää sitten kukkakaalin nuput, vihreät pavut, makaronit ja valkoiset pavut. Kuutioi myös kesäkurpitsa ja kalttaa ja kuutioi tomaatit. Lisää ne keittoon viimeisenä.

  3. Hauduta vielä hetki niin, että vihannekset ovat kypsiä ja tarkista maku. Viimeistele keitto tuoreella basilikalla ja persiljalla. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit