Kerroskiisseli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kerroskiisseli

Kerroskiisseli sopii juhlajälkiruoaksi.

2.9.2003 15:07

Ainekset

  • <b> Valkea kerros:</b>

  • 4,25 dl

    kermaa

  • 1,25 dl

    maitoa

  • 1 dl

    sokeria

  • 1,5

    liivatelehteä

  • 1

    vaniljatanko halkaistuna

  • <b> Punainen kerros:</b>

  • 3 dl

    hyvää mansikkamehua

  • 2-3 rkl

    sokeria

  • 1 rkl

    perunajauhoja

Valmistusohjeet

  1. <b> Valkea kerros:</b> Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi liivatteet. Kiehauta ja siivilöi. Sekoita hieman jäähtyneeseen nesteeseen liotetut liivatteet.

  2. <b> Punainen kerros:</b> Kiehauta kattilassa mehu ja sokeri. Sekoita jauhot kylmään veteen ja lisää kattilaan. Sekoita, kunnes kiisseli sakenee ja nosta kattila liedeltä. Jäähdytä molempia seoksia hetki ja kokoa sitten jälkiruoat annosmaljoihin kerroksittain. Ripottele pinnalle sokeria ja jäähdytä jääkaapissa. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit