Ainekset
50 g
hiivaa
2 rkl
vaaleaa siirappia
5 dl
kädenlämpöistä vettä
12-13 dl
vehnäjauhoja
2-3 tl
suolaa
1 rkl
juustokuminan siemeniä murskattuna
1 rkl
unikon siemeniä murskattuna
jauhoja alustamiseen
Valmistusohjeet
Liota hiiva, siirappi ja suola puoleen vesimäärään. Lisää siemenet ja jauhoja vähitellen taikinaa alustaen. Lisää loput vedestä, kun kaikki neste on sekoittunut jauhoihin. Jatka alustamista, kunnes saat löysän taikinan aikaiseksi. Vaivaa taikinaa jauhotetulla pöydällä n. 5 minuutin ajan.
Anna taikinan kohota liinalla peitettynä kooltaan kaksinkertaiseksi. Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmat pois ja jaa se 10 pieneen palaan. Kauli jokainen pala puolen sentin paksuiseksi levyksi.
Paista kohottamatta 225-asteisessa uunissa uunipellillä noin 4 minuuttia.