Pannupihvi

Pannupihvit ja perunamuusi ovat maistuvaa kotiruokaa.

Ainekset

300 g
naudan jauhelihaa
100 g
sika-nautajauhelihaa
1 viipale
vaaleaa leipää
1
sipuli
maustepippuria
suolaa
valkopippuria
1-2 dl
kermaa
lisäksi:
2
sipulia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviipaleesta kantit pois ja laita se kermaan turpoamaan. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi oliiviöljyssä. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi siten, että sitä on vielä helppo muotoilla käsin.
  2. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista ne kypsiksi voissa pannulla. Leikkaa sipulit renkaiksi ja paista ne voissa pehmeiksi ja kauniin kullan ruskeiksi. Tarjoa pihvit sipulin ja perunasoseen kanssa.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää