Persikkapiirakka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Persikkapiirakka

Persikkapiirakka on helppo ja herkullinen tarjottava.

16.9.2003 14:01

Ainekset

  • 1 kg

    persikoita

  • 2,5 dl

    sokeria

  • 1 tl

    kanelia

  • 2 tl

    sitruunan mehua

  • 2 rkl

    maissijauhoja

  • 50 g

    voita pieninä kuutioina

  • 1 pkt

    valmista voitaikinaa

  • 1

    kananmuna voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Poista persikoista kivet ja leikkaa ne lohkoiksi. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kaulitse voitaikina piirakkavuokaan (halkaisija 20-24 cm)

  2. Sekoita suuressa kulhossa persikkalohkot, sokeri, sitruunamehu, kaneli ja maissijauho. Lusikoi persikkalohkot piirakkapohjan päälle, lisää voikuutiot.

  3. Tee lopusta voitaikinasta piirakalle kansi ja voitele se kananmunalla. Paista 45-50 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit