Ainekset
1 kg
persikoita
2,5 dl
sokeria
1 tl
kanelia
2 tl
sitruunan mehua
2 rkl
maissijauhoja
50 g
voita pieninä kuutioina
1 pkt
valmista voitaikinaa
1
kananmuna voiteluun
Valmistusohjeet
Poista persikoista kivet ja leikkaa ne lohkoiksi. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kaulitse voitaikina piirakkavuokaan (halkaisija 20-24 cm)
Sekoita suuressa kulhossa persikkalohkot, sokeri, sitruunamehu, kaneli ja maissijauho. Lusikoi persikkalohkot piirakkapohjan päälle, lisää voikuutiot.
Tee lopusta voitaikinasta piirakalle kansi ja voitele se kananmunalla. Paista 45-50 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.