Tuliset katkaravut

Katkaravut saavat potkua chilistä ja valkosipulista.

Ainekset

4
salottisipulia (tai 2 pientä keltasipulia)
3-4
valkosipulinkynttä
2-3
pientä kuivattua chilipalkoa
1 dl
seesamiöljyä
oliiviöljyä
2
limen lehteä (tai 1 limen raastettu kuori)
suolaa ja pippuria
500 g
kuorittuja katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja paahda niitä oliiviöljyssä. Lisää chili ja limen lehdet ja hieman seesamiöljyä. Hauduta mausteiden maut öljyyn ja lisää lopuksi katkaravut. Pyöräytä pari kertaa ja tarjoile valkosipulimajoneesin ja hyvän patongin kera.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää