Reseptit
Tuliset katkaravut

Tuliset katkaravut
Katkaravut saavat potkua chilistä ja valkosipulista.
Ainekset
- 4
- salottisipulia (tai 2 pientä keltasipulia)
- 3-4
- valkosipulinkynttä
- 2-3
- pientä kuivattua chilipalkoa
- 1 dl
- seesamiöljyä
- oliiviöljyä
- 2
- limen lehteä (tai 1 limen raastettu kuori)
- suolaa ja pippuria
- 500 g
- kuorittuja katkarapuja
Valmistusohjeet
- Hienonna sipulit ja paahda niitä oliiviöljyssä. Lisää chili ja limen lehdet ja hieman seesamiöljyä. Hauduta mausteiden maut öljyyn ja lisää lopuksi katkaravut. Pyöräytä pari kertaa ja tarjoile valkosipulimajoneesin ja hyvän patongin kera.
Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki
Kommentit
Näytä lisää