Ranskalainen lounasleipä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ranskalainen lounasleipä

Ranskalainen lounasleipä täytetään kasviksilla, tonnikalalla ja kananmunalla.

18.9.2003 12:49

Ainekset

  • 1

    pieni pyöreä maalaisleipä

  • erilaisia salaatteja

  • oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria

  • puolikas punasipuli

  • 1 tomaatti kaltattuna ja ilman siemeniä

  • pala punaista paprikaa

  • 2 rkl

    oliiveja

  • 1

    keitetty kananmuna

  • 100 g

    tonnikalaa öljyssä

  • 1 rkl

    tuoretta basilikaa hienonnettuna

  • 0,5-1 rkl

    punaviinietikkaa

  • 3 rkl

    majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leivän kuoresta viipale pois leivän päältä. Koverra pehmeää sisusta ulos ja vuoraa leipä salaatinlehdillä. Valmista muista vihanneksista, kananmunasta, tonnikalasta, oliiveista, majoneesista ja mausteista salaatti ja täytä leipä salaatilla. Koristele tuoreilla yrteillä. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit