Ankka-wontonit (kiinalaiset kasvispasteijat) - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ankka-wontonit (kiinalaiset kasvispasteijat)

Ankka-wontonit tehdään kevätkääryletaikinasta.

2.10.2003 13:11

Ainekset

  • 200 g

    kylmäsavustettua ankanrintaa (tai paistettua ankanrintaa)

  • 1

    porkkana ohuina suikaleina

  • 1/4

    juuriselleriä ohuina suikaleina

  • (varsisellerinlehtiä)

  • 1

    pieni punasipuli pieninä kuutioina

  • 1 tl

    raastettua tuoretta inkivääriä

  • 0,5 tl

    chilimaustetta

  • 100 g

    mangoa pieninä kuutioina

  • suolaa ja pippuria

  • tuoretta timjamia

  • 1 pkt

    kevätkääryletaikinaa

  • oliiviöljyä (uppopaistoon tavallista ruokaöljyä)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna kasarissa tilkka oliiviöljyä. Kuullota juuressuikaleet sekä sipuli pehmeiksi pannulla. Lisää inkivääri, chili ja tuoretta timjamia. Hauduta hetki. Lisää ankanrinta suikaloituna ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

  2. Lusikoi täytettä kevätkääryletaikinalle ja taittele kolmioiksi. Käytä "liimausaineena" kananmunan valkuaista. Uppopaista kolmiot rapeiksi öljyssä tai 170-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoile vihreän salaatin tai voimakkaan liha- tai kasvisliemen lisäkkeenä. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit