Merimiespihvit hirvenpaistista - Reseptit - Ilta-Sanomat

Merimiespihvit hirvenpaistista

Maukkaat merimiespihvit valmistuvat hirvenpaistista.

8.10.2003 13:01

Ainekset

  • 600 g

    hirven paahtopaistia tai ulkofileetä ohuina viipaleina

  • 2 kpl

    sipulia

  • 3 kpl

    porkkanaa

  • 5 kpl

    perunaa

  • 1/2

    lanttu

  • suolaa ja pippuria

  • 1 plo

    tummaa olutta

  • 7 dl

    lihalientä

  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja viipaloi juurekset, perunat ja sipulit. Ruskista lihat ja sipulit kasarissa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon 1/3 oluesta ja hieman lihalientä. Kypsennä lihat.

  2. Laita juurekset ja perunat toiseen kasariin, lisää loput oluesta ja lihaliemestä, anna kypsyä miedolla lämmöllä, mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Kokoa annokset lautaselle ja ripottele pinnalle tuoretta persiljasilppua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit