Karjalanpaisti

Karjalanpaisti haudutetaan uunissa mureaksi.

15.10.2003 9:05

Ainekset

  • 300 g

    lampaan lihaa (keitto- tai patalihoja)

  • 300 g

    naudan paistia

  • 200 g

    possun lapaa

  • 200 g

    lampaan munuaisia

  • 1

    porkkana

  • 1/4

    palsternakkaa

  • 1/4

    juuriselleriä

  • suolaa ja maustepippuria

  • 2

    laakerinlehteä

  • voita tai öljyä

Valmistusohjeet

  1. Liota munuaiset tarvittaessa maidossa ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Kuutioi muut lihat. Ruskista lihat sekä munuaiset erissä pannulla, huuhtele pannua välillä vedellä ja kaada liemi lihojen päälle kannelliseen uunipataan.

  2. Leikkaa juurekset pieniksi kuutioiksi ja lisää pataan. Lisää myös mausteet sekä tarvittaessa vettä niin, että raaka-aineet peittyvät.

  3. Hauduta karjalanpaistia uunissa ensin 225 asteessa, kunnes pinta saa väriä ja sitten 150 asteessa kannen alla 2-3 tuntia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunamuusin kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit