Suklaafondant

Suklaafondantissa on valuva, suklainen sisus.

Ainekset

300 g
tummaa suklaata
200 g
voita
4
kananmunaa
1,5 dl
vehnäjauhoja
2 dl
tomusokeria
1 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja lisää kokoajan sekoittaen voi-sokerivaahtoon.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nekin taikinaan. Lisää lopuksi kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen.
  3. Kaada taikina muffinssivuokiin tai rengasmuotteihin ja paista 190-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Tarjoile lämpiminä vaniljajäätelön ja marjojen kera.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää