Kana-currysalaatti

Kana-currysalaattia voit valmistaa helposti isommallekin porukalle.

Ainekset

4
broilerin rintafileetä
suolaa ja pippuria
currya
1
appelsiinin mehu ja raastettu kuori
1 dl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa tai sokeria
1 pss
pientä pastaa (esim. simpukkaa)
1
punainen paprika
1
keltainen paprika
1 pss
pakastemaissia
1
kurkku

Valmistusohjeet

  1. Mausta rintafileet suolalla ja pippurilla ja paista niihin kaunis väri kuumalla paistin pannulla. Ripottele fileiden pinnalle currya ja pirskottele niille appelsiinimehua sekä hieman oliiviöljyä. Jatka kypsentämistä 175-asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia.
  2. Laita pastat kypsymään kiehuvaan suolalla maustettuun veteen. Leikkaa paprikat ja kurkku reiluiksi kuutioiksi ja sulata maissi.
  3. Sekoita oliiviöljystä, lopusta appelsiinimehusta sekä raastetusta kuoresta kastike ja mausta se suolalla, pippurilla sekä hunajalla. Sekoita vihanneskuutiot ja maissinjyvät kastikkeeseen marinoitumaan hetkeksi.
  4. Leikkaa hieman jäähtyneet kanat kuutioiksi ja valuta kypsät pastat lävikössä. Sekoita kaikki ainekset, anna makujen tasaantua hetki ja tarjoile.


    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää