Reseptit
Marinoitua ananasta ja banaanikreemiä

Marinoitua ananasta ja banaanikreemiä
Rommilla maustetut ananasrullat täytetään banaanikreemillä.
Ainekset
- 1/2
- ananas
- 2 dl
- vettä
- 3 rkl
- rommia
- 1 dl
- sokeria
- 1
- vaniljatanko
- 2
- tähtianista
- Kreemi:
- 2
- banaania soseutettuna
- 1 dl
- sitruunamehua
- 3
- keltuaista
- 4 rkl
- voita
- 100 g
- sokeria
- 2 rkl
- maizenaa
Valmistusohjeet
- Kuori ja leikkaa ananas erittäin ohuiksi siivuiksi. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsen kärjellä. Mittaa tanko, siemenet, vesi, rommi, sokeri sekä tähtianikset kattilaan ja kiehauta. Kaada liemi hieman jäähtyneenä kulhoon ananasviipaleiden päälle. Marinoi ananaksia tunnin verran viileässä.
- Valmista kreemi. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja lämmitä koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa pari kertaa ja nosta kattila liedeltä. Jäähdytä.
- Levitä kreemiä ananasviipaleiden päälle ja kääri tiiviille rullalle. Tarjoile ananaksen marinadiliemen kera.
Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää