Reseptit

Kasviskookoskeitto

Chili tuo tulisuutta kasviskookoskeittoon.

Ainekset

3-4 cm
pala tuoretta inkivääriä
1 tlk
(4dl) kookosmaitoa
4 dl
kasvislientä
1
pieni kesäkurpitsa
1 pieni
parsakaali
1-2 tl
hienonnettua punaista chiliä
2 rkl
fish saucea
1 tl
sokeria
1/2 dl
korianterin lehtiä
koristeeksi tuoretta chiliä hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuori inkivääri ja viipaloi tai raasta se. Laita kattilaan inkivääri, kookosmaito ja kanaliemi. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Lisää chili sekä paloiteltu kesäkurpitsa ja parsakaali. Hauduta vielä n. 8 minuuttia. Lisää fish sauce ja sokeri, kiehauta. Lisää lopuksi korianterin lehdet sekä chili ja tarjoa heti.

Kommentit

    Näytä lisää