Paahtopaistileivät

Paahtopaistileipien kaveriksi sopivat maalaisperunat.

Ainekset

500 g
paahtopaistia ohuina viipaleina
4
viipaletta vaaleaa leipää
1 dl
majoneesia
1
sipuli ohuina renkaina
1 dl
juustoraastetta
1
lehtisalaatti
4
kananmunaa
Perunat:
600 g
perunoita
oliiviöljyä
timjamia
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa perunat lohkoiksi. Pyörittele ne oliiviöljyssä ja mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla. Kaada uunipellille ja paahda 200-asteisessa uunissa kypsiksi (20-30 minuuttia).

  2. Paahda leivät uunissa. Voitele ne majoneesilla ja asettele päälle salaatin lehti sekä sipulirenkaita. Nosta päälle paahtopaistisiivut.
  3. Paista kananmunat voissa pannulla lisää leivälle. viimeistele juustoraasteella. Gratinoi halutessasi 225-asteisessa uunissa niin, että juusto sulaa. Tarjoa perunoiden kanssa.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää