Paahtopaistileivät

Paahtopaistileipien kaveriksi sopivat maalaisperunat.

4.11.2003 12:32

Ainekset

  • 500 g

    paahtopaistia ohuina viipaleina

  • 4

    viipaletta vaaleaa leipää

  • 1 dl

    majoneesia

  • 1

    sipuli ohuina renkaina

  • 1 dl

    juustoraastetta

  • 1

    lehtisalaatti

  • 4

    kananmunaa

  • <b>Perunat:</b>

  • 600 g

    perunoita

  • oliiviöljyä

  • timjamia

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa perunat lohkoiksi. Pyörittele ne oliiviöljyssä ja mausta suolalla, pippurilla sekä timjamilla. Kaada uunipellille ja paahda 200-asteisessa uunissa kypsiksi (20-30 minuuttia).

  2. Paahda leivät uunissa. Voitele ne majoneesilla ja asettele päälle salaatin lehti sekä sipulirenkaita. Nosta päälle paahtopaistisiivut.

  3. Paista kananmunat voissa pannulla lisää leivälle. viimeistele juustoraasteella. Gratinoi halutessasi 225-asteisessa uunissa niin, että juusto sulaa. Tarjoa perunoiden kanssa. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit