Sipulipihvi

Sipulipihvit valmistuvat käden käänteessä.

Ainekset

4 kpl
ulkofileepihvejä
2
sipulia ohuina renkaina
8
keitettyä perunaa, kylmänä
voita
öljyä
suolaa ja pippuria
suolakurkkuja ja etikkapunajuuria
varsikapriksia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulirenkaat pehmeiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.

    Kuori perunat ja leikkaa kuutioiksi. Paista kuutiot voissa kullankeltaisiksi ja mausta.
  2. Ripottele pihveihin molemmin puolin suolaa ja pippuria. Paista pannulla haluamaasi kypsyyteen (2-3 minuuttia/puoli, niin saat pihvisi mediumina).

  3. Nosta pihvit lautaselle, lusikoi päälle haudutettua sipulia ja tarjoa perunoiden sekä suolakurkkujen, punajuurien ja varsikapriksien kera.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää