Sipulipihvi

Sipulipihvit valmistuvat käden käänteessä.

4.11.2003 12:35

Ainekset

  • 4 kpl

    ulkofileepihvejä

  • 2

    sipulia ohuina renkaina

  • 8

    keitettyä perunaa, kylmänä

  • voita

  • öljyä

  • suolaa ja pippuria

  • suolakurkkuja ja etikkapunajuuria

  • varsikapriksia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulirenkaat pehmeiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Kuori perunat ja leikkaa kuutioiksi. Paista kuutiot voissa kullankeltaisiksi ja mausta.

  2. Ripottele pihveihin molemmin puolin suolaa ja pippuria. Paista pannulla haluamaasi kypsyyteen (2-3 minuuttia/puoli, niin saat pihvisi mediumina).

  3. Nosta pihvit lautaselle, lusikoi päälle haudutettua sipulia ja tarjoa perunoiden sekä suolakurkkujen, punajuurien ja varsikapriksien kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit