Reseptit
Tuoremakkarapasta

Tuoremakkarapasta
Tuoremakkarapasta valmistuu nopeasti, joten se on loistava arkiruoka.
Ainekset
- 400 g
- spagettia
- 500 g
- chorizo-tuoremakkaraa
- 1
- sipuli
- 2
- valkosipulin kynttä
- 1 tlk
- tomaattimurskaa
- oliiviöljyä
- parmesanraastetta
Valmistusohjeet
- Paloittele makkarat noin sentin viipaleiksi ja paista ne oliiviöljyssä. Nosta sivuun.
- Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia samalla pannulla oliiviöljyssä noin 6 minuuttia. Lisää tomaattimurska sipulien joukkoon. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää makkarat kastikkeeseen ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku.
- Keitä pasta suolatussa vedessä ohjeen mukaan. Tarjoa makkarakastikkeen kanssa.
Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää