Tuoremakkarapasta

Tuoremakkarapasta valmistuu nopeasti, joten se on loistava arkiruoka.

Ainekset

400 g
spagettia
500 g
chorizo-tuoremakkaraa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 tlk
tomaattimurskaa
oliiviöljyä
parmesanraastetta

Valmistusohjeet

  1. Paloittele makkarat noin sentin viipaleiksi ja paista ne oliiviöljyssä. Nosta sivuun.
  2. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia samalla pannulla oliiviöljyssä noin 6 minuuttia. Lisää tomaattimurska sipulien joukkoon. Hauduta noin 15 minuuttia. Lisää makkarat kastikkeeseen ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista maku.

  3. Keitä pasta suolatussa vedessä ohjeen mukaan. Tarjoa makkarakastikkeen kanssa.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää