Papukeitto nicoise - Reseptit - Ilta-Sanomat

Papukeitto nicoise

Pehmeä papukeitto maustetaan rosmariinilla.

21.11.2003 15:59

Ainekset

  • 2 dl

    papuja liotettuina

  • 5 dl

    vettä

  • 2-3 tl

    suolaa

  • 1

    salottisipuli

  • pieni pala savukylkeä

  • 2 dl

    kermaa

  • 2

    oksaa rosmariinia

  • pippuria

  • laakerinlehti

  • <b>Lisukkeet:</b>

  • 1 dl

    keitettyjä pikkumakaroneja

  • paahdettuja leipäkuutioita

  • 1

    porkkana pieninä kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Hienonna salottisipuli ja kuullota silppu pehmeäksi voissa. Lisää pavut, rosmariinin oksat, laakerinlehti, pippuria, suolaa sekä savukylki. Kaada päälle vesi ja keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

  2. Soseuta keitto ja lisää kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Annostele keitto lautasille, nosta keiton keskelle pari ruokalusikallista pikkumakaroneja, paahdettuja leipäkuutioita sekä porkkanakuutioita. Tarjoile. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit