Lohipalat filotaikinassa

3.12.2003 12:29

Ainekset

  • 700 g

    lohifileetä

  • suolaa

  • pippuria

  • 2 dl

    aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 1/2

    sitruunan mehu

  • 1/2 dl

    kokonaisia manteleita

  • aurinkokuivattujen tomaattien öljyä

  • 1 pkt

    valmista filotaikinaa

  • voisulaa

Valmistusohjeet

  1. Hiero lohen pintaan suolaa ja pippuria. Leikkaa lohifilee 4 palaksi. Valmista tahna: Sekoita tehosekoittimessa aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, mantelit ja sitruunan mehu. Lisää tahnaan tarvittaessa aurinkokuivattujen tomaattien öljyä niin että saat notkean tahnan. Leikkaa filotaikinasta 4 reilua ja kaksinkertaista suorakaiteen muotoista palaa. Voitele filotaikina voisulalla. Asettele lohipala keskelle ja lusikoi päälle tomaattitahnaa. Kääri filotaikina lohipalan ympärille. Voitele vielä voisulalla. Paista 200 C uunissa n. 15 min. Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta ja voissa paistettuja punajuurilohkoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit