Ainekset
700 g
lohifileetä
suolaa
pippuria
2 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
2
valkosipulin kynttä
1/2
sitruunan mehu
1/2 dl
kokonaisia manteleita
aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 pkt
valmista filotaikinaa
voisulaa
Valmistusohjeet
Hiero lohen pintaan suolaa ja pippuria. Leikkaa lohifilee 4 palaksi. Valmista tahna: Sekoita tehosekoittimessa aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, mantelit ja sitruunan mehu. Lisää tahnaan tarvittaessa aurinkokuivattujen tomaattien öljyä niin että saat notkean tahnan. Leikkaa filotaikinasta 4 reilua ja kaksinkertaista suorakaiteen muotoista palaa. Voitele filotaikina voisulalla. Asettele lohipala keskelle ja lusikoi päälle tomaattitahnaa. Kääri filotaikina lohipalan ympärille. Voitele vielä voisulalla. Paista 200 C uunissa n. 15 min. Tarjoa lisäkkeenä perunasosetta ja voissa paistettuja punajuurilohkoja.