Perunapitsiä ja siianmätiä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Perunapitsiä ja siianmätiä

3.12.2003 13:36

Ainekset

  • 2

    isoa perunaa

  • suolaa ja pippuria

  • öljyä

  • täyte:

  • 2 dl

    ranskankermaa vatkattuna

  • suolaa ja pippuria

  • 1 tl

    sitruunamehua

  • 50 g

    siianmätiä

  • 1 rkl

    hienonnettua ruohosipulia

  • 1 rkl

    hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Perunapitsit: Raasta perunat raastimen hienolla terällä. Sekoita raasteen joukkoon suolaa ja pippuria. Kuumenna öljy paistinpannussa ja nosta perunaraasteesta ohuita kakkusia öljyyn paistumaan. paista perunapitsit rapeiksi ja kullan keltaisiksi. täyte: Vatkaa ranskankerma ja sekoita siihen muut aineet. Tarkista maku ja kokoa kerroksittain täytettä ja perunapitsejä lautaselle. Tarjoile vihreän salaatin ja hyvän oliiviöljyn kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit