Perunapitsiä ja siianmätiä

Ainekset

2
isoa perunaa
suolaa ja pippuria
öljyä
täyte:
2 dl
ranskankermaa vatkattuna
suolaa ja pippuria
1 tl
sitruunamehua
50 g
siianmätiä
1 rkl
hienonnettua ruohosipulia
1 rkl
hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Perunapitsit:
    Raasta perunat raastimen hienolla terällä. Sekoita raasteen joukkoon suolaa ja pippuria. Kuumenna öljy paistinpannussa ja nosta perunaraasteesta ohuita kakkusia öljyyn paistumaan. paista perunapitsit rapeiksi ja kullan keltaisiksi.

    täyte:
    Vatkaa ranskankerma ja sekoita siihen muut aineet. Tarkista maku ja kokoa kerroksittain täytettä ja perunapitsejä lautaselle. Tarjoile vihreän salaatin ja hyvän oliiviöljyn kera.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää