Paahtopaisti cocktailpalat

Ainekset

4 kpl
ruisleipäviipaletta esim. Real
200 g
paahtopaistia ohuina siivuina
50 g
maustamatonta tuorejuustoa
piparjuurta raastettuna
16 kpl
cocktail-kurkkua
1 kpl
punasipuli
öljyä sipulin kuullotukseen
tuoretta kirveliä koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Valmista paahtopaisti itse Ruokalan reseptiarkistosta löytyvän reseptin mukaan tai osta valmista paahtopaistia. Viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi ja kuullota kevyesti öljyssä. Valuta talouspaperin päällä. Raasta piparjuuri ja sekoita raaste tuorejuuston joukkoon. Paahda leivät ja voitele ne piparjuurella maustetulla tuorejuustolla. Leikkaa leivät neljäksi neliöksi. Asettele päälle paahtopaistiviipaleet. Koristele cocktail-kurkulla ja punasipuliviipaleilla. Viimeistele kirvelillä.

Kommentit

    Näytä lisää