Täytetyt kesäkurpitsat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt kesäkurpitsat

Täytetyt kesäkurpitsat sopivat alkupalaksi tai lisäkkeeksi.

4.12.2003 12:49

Ainekset

  • 2 kpl

    pientä kesäkurpitsaa

  • 2 kpl

    mozzarellapalloa

  • 1 kpl

    salaattisipuli

  • 1 prk

    anjoviksia

  • 500 g

    tuoretta pinaattia

  • suolaa ja pippuria

  • ripaus muskottipähkinää

Valmistusohjeet

  1. Puolita kesäkurpitsat ja koverra hieman sisusta pois. Sisuksen voit käyttää esim. sosekeittoon. Irrota pinaattien lehtiruodit ja silppua sipuli. Kuullota pinaatti ja sipuli pehmeäksi voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.

  2. Lusikoi pinaattia kesäkurpitsoihin ja asettele päälle anjovikset. Viipaloi mozzarella ja päällystä kesäkurpitsat sillä. Paista uunissa 200 asteessa 10-15 min. Tarjoa alkupalana tai lisäkkeenä kalalle tai lihalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit