Mozzarellalla täytetyt kananrinnat

Kananrinnat kypsyvät mozzarellatäytteen kanssa meheviksi.

Ainekset

4 kpl
kanan rintaleikkeitä
1
mozzarellapallo
2
valkosipulin kynttä
Marinadi:
2 dl
appelsiinimehua
1
sitruunan mehu
sitruunan raastettu kuori
1 rkl
suolaa
timjamia
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset. Laita kanan rintaleikkeet marinoitumaan pariksi tunniksi.

  2. Viipaloi mozzarella sekä valkosipulin kynnet. Pyyhi ylimääräiset marinadit pois ja leikkaa kanan rintaleikkeen paksuimpaan kohtaan viilto. Hiero viillon sisäpintaan hieman suolaa ja pippuria. Täytä mozzarellalla ja valkosipuliviipaleilla.

  3. Laita uuniastiaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa reilu puoli tuntia.

    Tarjoa lisäkkeenä pastaa/riisiä/salaattia.

Kommentit

    Näytä lisää