Reseptit

Friteeratut mozzarellakuulat

Friteeratut mozzarellakuulat

Ainekset

2 pkt
minimozzarellapalloja
vehnäjauhoja
Friteeraustaikina:
1 dl
vehnäjauhoja
0,75 dl
perunajauhoja
0,25 dl
leivinjauhetta
3 dl
vichyä
1 dl
persiljaa
1 dl
basilikaa
valkopippuria myllystä
ripaus karkeaa suolaa
öljyä friteeraamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sekoita persilja, basilikan lehdet ja ripaus karkeaa suolaa monitoimikoneen silppurilla tasaiseksi,lisää vichy ja anna pyöriä hetken aikaa. Sekoita jauhot ja yrttinen vichy keskenään tasaiseksi. Tarkista maku.

  2. Kuivaa mozzarellapallot ja pyörittele ne vehnäjauhoissa. Kasta mozzarellapallot taikinassa ja friteeraa kuumassa öljyssä nopeasti rapeiksi. Nosta liinan päälle, jotta liika rasva valuu pois.

    Tarjoa tapaksena/sormisyötävänä.

Kommentit

    Näytä lisää