Friteeratut mozzarellakuulat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Friteeratut mozzarellakuulat

Friteeratut mozzarellakuulat

4.12.2003 12:55

Ainekset

  • 2 pkt

    minimozzarellapalloja

  • vehnäjauhoja

  • Friteeraustaikina:

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • 0,75 dl

    perunajauhoja

  • 0,25 dl

    leivinjauhetta

  • 3 dl

    vichyä

  • 1 dl

    persiljaa

  • 1 dl

    basilikaa

  • valkopippuria myllystä

  • ripaus karkeaa suolaa

  • öljyä friteeraamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sekoita persilja, basilikan lehdet ja ripaus karkeaa suolaa monitoimikoneen silppurilla tasaiseksi,lisää vichy ja anna pyöriä hetken aikaa. Sekoita jauhot ja yrttinen vichy keskenään tasaiseksi. Tarkista maku.

  2. Kuivaa mozzarellapallot ja pyörittele ne vehnäjauhoissa. Kasta mozzarellapallot taikinassa ja friteeraa kuumassa öljyssä nopeasti rapeiksi. Nosta liinan päälle, jotta liika rasva valuu pois. Tarjoa tapaksena/sormisyötävänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit