Mozzarellalla kuorrutetut portobellot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mozzarellalla kuorrutetut portobellot

Mozzarellalla kuorrutetut portobellot vievät kielen mennessään.

4.12.2003 12:58

Ainekset

  • 4 kpl

    portobellosientä

  • 1 kpl

    iso punasipuli

  • 1/2 pkt

    amerikan pekonia

  • pippuria

  • 2 kpl

    mozzarellapalloa

  • 1 ruukku

    tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Ota sienistä jalka pois. Viipaloi jalat ja silppua sipuli sekä pekoni. Paista pannulla pekoni rapeaksi. Lisää sipuli sekä sienten jalat. Kuullota niin, että ne hieman pehmenevät. Mausta pippurilla.

  2. Laita seosta sienilakkien päälle ja aseta mozzarellaviipaleita pinnalle. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia eli kunnes juusto sulaa. Viimeistele annos hienonnetulla basilikalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit