Mozzarellalla kuorrutetut portobellot

Mozzarellalla kuorrutetut portobellot vievät kielen mennessään.

Ainekset

4 kpl
portobellosientä
1 kpl
iso punasipuli
1/2 pkt
amerikan pekonia
pippuria
2 kpl
mozzarellapalloa
1 ruukku
tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Ota sienistä jalka pois. Viipaloi jalat ja silppua sipuli sekä pekoni. Paista pannulla pekoni rapeaksi. Lisää sipuli sekä sienten jalat. Kuullota niin, että ne hieman pehmenevät. Mausta pippurilla.
  2. Laita seosta sienilakkien päälle ja aseta mozzarellaviipaleita pinnalle. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia eli kunnes juusto sulaa.

    Viimeistele annos hienonnetulla basilikalla.

Kommentit

    Näytä lisää