Tomaatti-sipulisalaatti ja parmankinkkurouhetta

Ainekset

4
pihvitomaattia
3-4
salottisipulia
2 rkl
balsamicoa
1 dl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
ripaus sokeria
4
viipaletta parmakinkkua
1/2-1
tuoretta rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Levitä parmankinkkuviipaleet uunipellille. Paista rapeiksi uunissa 180 C n. 10 min. Rouhi veitsellä rouheeksi. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä lautasille. Hienonna sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä. Lisää loput oliiviöljystä sekä suolaa, pippuria, sokeria ja balsamico. Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle. Ripottele päälle parmankinkkurouhetta ja tuoretta rucolaa.

Kommentit

    Näytä lisää