Rosolli à la Hans Välimäki - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rosolli à la Hans Välimäki

Valmista rosollia Hans Välimäen tapaan.

23.12.2003 10:28

Ainekset

  • 2

    suurta punajuurta

  • 2

    porkkanaa

  • 2

    valkosipulikurkkua

  • 1

    sipuli

  • 2

    kiinteää ja kirpeää omenaa

  • suolaa ja pippuria

  • 2 tl

    sitruunamehua

  • <b>Kastike:</b>

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • punajuurien keitinlientä

  • 1 tl

    vadelmaviinietikkaa

  • 0,5-1 tl

    sokeria

  • suolaa ja pippuria

  • 1 tl

    raastettua piparjuurta

Valmistusohjeet

  1. <b>Rosolli:</b> Keitä hyvin pestyt porkkanat ja punajuuret kuorineen kypsiksi. Anna niiden jäähtyä ja kuori sekä kuutioi ne. Kuutioi myös omena, sipuli ja valkosipulikurkut. Pyörittele omena kuutiot sitruunamehussa. Sekoita kaikki ainekset ja anna rosollin tekeytyä jääkaapissa tunti pari.

  2. <b>Kastike:</b> Sekoita kaikki aineet vaahdoksi vatkattuun kermaan. Tarjoile rosollin kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit