Marinoidut luumut

Marinoidut luumut saavat mukavan vivahteen appelsiinista.

23.12.2003 10:57

Ainekset

  • 500 g

    luumuja

  • 2 dl

    sokeria

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori ja mehu

  • 1

    vaniljatanko halkaistuna

  • 2 dl

    vettä

  • 0,5 dl

    rommia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kaikki aineet kattilaan luumuja lukuun ottamatta ja kiehauta liemi. Laita luumut liemeen ja keitä pari kolme minuuttia. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Anna luumujen marinoitua yön yli. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit