Savukalasalaatti

Savukalasalaatti

Ainekset

300 g
savukalaa
3 dl
pennepastaa
1
omena
1/2
kurkku
3 rkl
hienonnettua ruohosipulia
2 rkl
tuoretta tilliä hienonnettuna
3
paahtoleipäviipaletta
2 dl
majoneesia
0,5 tl
currya
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Savukalasalaatti:
    Keitä pasta ja puhdista savukala sopivan kokoisiksi paloiksi. Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja kuutioi ne. Levitä leipäkuutiot uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda kuutioita 200 asteisessa uunissa n. 5 minuuttia tai kunnes ne saavat hieman väriä. Pyöräytä niitä ympäri kerran pari paistamisen aikana jotta ne paistuvat tasaisesti kaikilta sivuilta. Kuori kurkku ja omena ja kuutioi ne. Sekoita kaikki aineet paitsi krutongit. Ripottele leipäkuutiot savukalasalaatin pinnalle ja tarjoile. Jos haluat voit tarjota currylla maustetun majoneesin erikseen.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää