Suklaamousse

Suklaamousse valmistuu helposti ja nopeasti.

23.12.2003 11:21

Ainekset

  • 225 g

    tummaa suklaata

  • 1 dl

    sokerilientä (keitä kattilassa 1 dl vettä ja 0,5 dl sokeria kunnes sokeri sulaa)

  • 3

    keltuaista

  • 3 dl

    kermaa

Valmistusohjeet

  1. Mittaa sokeriliemi ja keltuaiset kattilaan ja sekoita. Nosta kattila vesihauteeseen ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes seos on paksuhkoa.

  2. Sulata suklaa ja valuta se ohuena nauhana edelliseen koko ajan sekoittaen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele se suklaaseoksen joukkoon. Annostele suklaamousse annoskulhoihin. Resepti: Hans Välimäki/Makujen Salaisuudet

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit