Spaghetti bolognese - Reseptit - Ilta-Sanomat

Spaghetti bolognese

5.1.2004 17:04

Ainekset

  • 400 g

    pastaa

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    porkkana

  • 1/2

    palsternakka

  • 1

    sipuli

  • 1/2

    juuriselleri

  • 4

    valkosipulin kynttä

  • 50 g

    tomaattipyreetä

  • 200 g

    tomaattimurskaa

  • 3 dl

    vettä

  • 1 dl

    oliiviöljyä

  • suolaa ja valkopippuria

  • 1

    laakerinlehti

  • timjamia

Valmistusohjeet

  1. Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaattimurska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarkista maku. Tarjoile kypsän spaghetin ja parmesanraasteen kanssa. Resepti: Jyrki Sukula

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit