Spaghetti bolognese

Ainekset

400 g
pastaa
400 g
jauhelihaa
1
porkkana
1/2
palsternakka
1
sipuli
1/2
juuriselleri
4
valkosipulin kynttä
50 g
tomaattipyreetä
200 g
tomaattimurskaa
3 dl
vettä
1 dl
oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria
1
laakerinlehti
timjamia

Valmistusohjeet

  1. Raasta juurekset hienoksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipulit, sitten juurekset ja tomaattipyre. Hauduta hetki. Lisää tomaattimurska, laakerinlehti ja muut mausteet sekä vesi ja anna hautua kypsäksi. Tarkista maku. Tarjoile kypsän spaghetin ja parmesanraasteen kanssa.

    Resepti: Jyrki Sukula

Kommentit

    Näytä lisää