Kalaseljanka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kalaseljanka

8.1.2004 14:35

Ainekset

  • 1 l

    kalalientä

  • 3

    tomaattia kaltattuina ja kuutioituina

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 2

    porkkanaa

  • pala

    purjoa

  • 1/4

    selleriä

  • 3 rkl

    tomaattipyrettä

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 100 g

    katkarapuja

  • 100 g

    seitä/ turskaa/ siikaa/ kuhaa

  • 200 g

    lohta

  • 100 g

    sinisimpukoita ilman kuoria

  • suolaa ja pippuria

  • 2 oksaa

    tuoretta timjamia

  • oliiviöljy

Valmistusohjeet

  1. Pilko purjo, porkkanat ja selleri pieniksi paloiksi (perinteinen tapa on leikata kasvikset kolmioiksi). Hienonna myös valkosipulit. Kuutioi kalat n. 1cm x 1cm kokoisiksi paloiksi. Kuumenna tilkka oliiviöljyä kattilassa ja kuullota siinä tomaattipyree. Lisää kalaliemi ja viini ja anna kiehahtaa. Lisää kaikki muut aineet ja mausta. Kiehauta keitto vielä, tarkista maku ja tarjoile hyvän leivän ja esim. valkosopulimajoneesin kera. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit