Nizzan salaatti

Nizzan salaatti on klassikko.

Ainekset

4
keitettyä perunaa
4
keitettyä kananmunaa
200 g
papuja (keitetty al dente)
4
tomaattia
1
punasipuli
1 ruukku
jääsalaattia
1 rkl
sinappia
2 rkl
oliiviöljyä
8
anjovisfilettä tai sardellia
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Lohko keitetyt perunat.

    Yhdistä oliiviöljy, sinappi, hienonnetut sardellit, suola sekä pippuri. Kaada seos perunoitten päälle. Anna vetäytyä hetki.

    Lohko kananmuna, lohko tomaatit ja pilko sipuli pieniksi suikaleiksi.

    Kokoa lautaselle ensin revitty salaatti, sitten muut aineet kauniiksi annokseksi.

    Vinkki: Nizzan salaatin ohjeita on lukemattomia voit yhdistää tai muokata niistä oman makusi mukaisen (esim. oliiveilla, artisokalla yms).

    Resepti: Sami Salonen

Kommentit

    Näytä lisää