Tatticarbonara - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tatticarbonara

Tatticarbonara valmistuu käden käänteessä.

23.1.2004 15:34

Ainekset

  • 400 g

    pennepastaa

  • 200 g

    tatteja

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 1

    sipuli

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2

    kananmunan keltuaista

  • parmesan- tai muuta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente. Paista hienonnettu sipuli ja kuutioidut tatit pannussa, freesaa noin 10 minuuttia. Lisää kerma ja mausteet anna kiehahtaa.

  2. Lisää hyvin valutettu keitetty pasta. Lisää lopuksi kananmunan keltuaiset. Sekoita kevyesti ja tarjoile raastetun parmesanin kanssa. Resepti: Jyrki Sukula

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit