Ranskalainen pannukakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ranskalainen pannukakku

Ranskalainen pannukakku maistuu parhaimmalta lämpimänä.

29.1.2004 10:45

Ainekset

  • 3

    kananmunaa

  • 1 dl

    sokeria

  • 2 dl

    kermamaitoa

  • 1

    vaniljatanko

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 rkl

    sulatettua voita

  • 2-3 dl

    marjoja tai pilkottuja hedelmiä

  • (sokeria tarvittaessa marjojen joukkoon)

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Kuumenna kermamaito kattilassa halkaistun vaniljatangon kera. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä hieman.

  2. Vatkaa lämmin kermamaito, josta vaniljatanko on nostettu pois, munavaahdon joukkoon. Sekoita mukaan myös vehnäjauhot ja voi.

  3. Voitele pieni uunivuoka tai annosvuoat ja jauhota tai sokeroi ne. Lusikoi pohjalle marjoja tai hedelmiä ja kaada massa päälle. Paista 175-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä. Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit