Suklaapatukat

Ainekset

taikina:
2 dl
maitoa
2
kananmunaa
1 dl
vehnäjauhoja
1 tl
kanelia
1 tl
vaniljasokeria
3 rkl
sokeria
täyte:
1,25 dl
kuohukermaa
110 g
tummaa suklaata pilkottuna

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki aineet taikinaksi ja anna sen turvota hetki. Paista taikinasta isoja lettuja.

    Kuumenna kerma kattilassa ja nosta kattila liedeltä. Laita pilkottu suklaa kattilaan ja anna sen sulaa hiljalleen sekoitellen kerman joukkoon. Sekoita seos tasaiseksi. Anna seoksen hieman jäähtyä ja levitä sitä sitten tasaisesti lettujen päälle. Kääri tiukoiksi rulliksi ja anna niiden levähtää hetki jääkaapissa.

    Resepti: Makujen Salaisuudet/Hans Välimäki

Kommentit

    Näytä lisää