Suklaafondant - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaafondant

Suklaafondant jätetään keskeltä valuvaksi. Paistamisessa pitääkin olla tarkkana.

9.2.2004 15:09

Ainekset

  • 4

    kananmunaa

  • 1,5 dl

    (130 g) sokeria

  • 130 g

    voita

  • 120 g

    suklaata

  • reilu 1 dl

    (70 g) jauhoja

  • vaniljajäätelöä

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi ja suklaa ja lisää ne vaahtoon, lisää viimeisenä joukkoon jauhot siivilän läpi.

  2. Kaada taikina foliovuokiin ja kypsennä 200°C uunissa 8 min. Fondantin on tarkoitus jäädä sisältä kosteaksi. Tarjoa heti lämpimänä vaniljajäätelön kanssa. Resepti: Jyrki Sukula

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit