Suklaa-hunajakakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaa-hunajakakku

Suklaa-hunajakakku valmistuu ilman uunia.

13.2.2004 14:13

Ainekset

  • 135 g

    hyvää tummaa suklaata

  • 0,5 dl

    maitoa

  • 2 dl

    kermaa

  • 35 g

    voita

  • 0,5 dl

    hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Mittaa maito ja kerma kattilaan ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon voi ja hunaja. Sekoita tasaiseksi ja lisää vielä paloiteltu tai rouhittu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sekoittunut massan joukkoon.

  2. Kaada seos kelmulla vuorattuun terriinivuokaan ja jäähdytä jääkaapissa tai pakastimessa 3-4 tuntia. Tarjoile kakku esimerkiksi sokerilla maustettujen pakastevadelmien kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit