Tomaatti-jauhelihakeitto

Valmista arkena nopeaa tomaatti-jauhelihakeittoa.

Ainekset

300 g
jauhelihaa
1
paprika
1 tlk
tomaatteja kuorittuina
1 prk
säilykemaissia
1 prk
tomaattipyreetä (n. 25 g)
1 l
kanalientä tai vettä
basilikaa
suolaa ja pippuria
rypsiöljyä ruskistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha öljyssä. Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla. Kuullota tomaattipure kattilassa öljytilkassa. Lisää joukkoon kuutioitu paprika, tomaatit, maissi ja jatka kuullottamista hetki.
  2. Lisää kanaliemi tai vesi ja jauheliha. Kiehauta keitto ja anna sen hautua hetki. Tarkista maku ja lisää hienonnettu basilika. Tarjoile.

    Resepti: Samuli Wirgentius

Kommentit

    Näytä lisää