Gulassi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Gulassi

17.3.2004 13:03

Ainekset

  • 500 g

    naudan paistia

  • 4-6

    perunaa

  • 1

    iso sipuli

  • 1

    punainen paprika

  • 1 dl

    hillosipuleita

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 1 rkl

    paprikajauhetta

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 tlk

    kuorittuja tomaatteja

  • rypsiöljyä

  • 5-6 dl

    lihalientä/ vettä

  • hienonnettua persiljaa

  • suolaa ja pippuria

  • ranskankermaa tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paisti suikaleiksi ja kuori sekä paloittele perunat ja sipuli. Pilko myös paprika reiluiksi paloiksi ja valuta hillosipulit. Ruskista lihat ja kuullota sipulit sekä hienonnettu valkosipuli. Lisää pannulle paprikajauhe sekä tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää myös kuoritut tomaatit, perunat, paprika, hillosipulit sekä neste. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Hauduta 30-45 minuuttia, tarkista maku ja viimeistele persiljalla. Resepti: Samuli Wirgentius

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit