Gulassi

Ainekset

500 g
naudan paistia
4-6
perunaa
1
iso sipuli
1
punainen paprika
1 dl
hillosipuleita
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
paprikajauhetta
2 rkl
tomaattipyreetä
1 tlk
kuorittuja tomaatteja
rypsiöljyä
5-6 dl
lihalientä/ vettä
hienonnettua persiljaa
suolaa ja pippuria
ranskankermaa tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paisti suikaleiksi ja kuori sekä paloittele perunat ja sipuli. Pilko myös paprika reiluiksi paloiksi ja valuta hillosipulit. Ruskista lihat ja kuullota sipulit sekä hienonnettu valkosipuli. Lisää pannulle paprikajauhe sekä tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää myös kuoritut tomaatit, perunat, paprika, hillosipulit sekä neste. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Hauduta 30-45 minuuttia, tarkista maku ja viimeistele persiljalla.

    Resepti: Samuli Wirgentius

Kommentit

    Näytä lisää