Mustaherukkajäädyke ja appelsiinisiirappi

25.3.2004 9:37

Ainekset

  • Jäädyke:

  • 2 dl

    kermaa

  • 1-2 rkl

    sokeria

  • 2

    keltuaista

  • 1 dl

    mustaherukoita

  • 2 dl

    mustaherukkamehua

  • Siirappi:

  • 2

    appelsiinia

  • 1 dl

    sokeria

  • 1

    vaniljatanko

Valmistusohjeet

  1. Jäädyke Sekoita mustaherukkamehu, keltuaiset ja sokeri kulhossa. Nosta kulho vesihauteeseen ja kypsennä koko ajan sekoittaen. Jäähdytä seos kylmäksi koko ajan sekoitellen. Lisää hieman survotut mustaherukat ja vatkattu kerma. Jäädytä muotissa tai tarjoiluastiassa. Siirappi Raasta appelsiinin kuori ja purista appelsiinien mehu ja halkaise vaniljatanko. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit